Skip to content
DFG logo tekst
Menu

Mocht het document niet openen, log dan in en druk op de F5 toets.

Als u bent ingelogd, dan kunt u de PDF documenten ook downloaden.

18 augustus lancering Microsoft Flightsimulator 2020

MICROSOFT VLUCHTSIMULATOR  LANCERING OP 18 AUGUSTUS VOOR PC

Bereid je voor op het opstijgen. Xbox Game Studios en Asobo Studio zijn verheugd om aan te kondigen dat Microsoft Flight Simulator op 18 augustus wordt gelanceerd, en je kunt vooraf reserveren op Windows 10 * of vooraf installeren met Xbox Game Pass voor pc (bèta).

We zijn enthousiast en vereerd door de steun en toewijding die de Flight Sim-community de afgelopen 38 jaar heeft aangewakkerd. Sinds de lancering van de allereerste Microsoft Flight Simulator in 1982 wisten we dat het eindelijk het juiste moment was om de volgende generatie versie van Microsoft Flight Simulator te ontwikkelen. We hebben de juiste tools, technologie, partners en hardware om de meest realistische en authentieke vluchtsimulator tot nu toe uit te brengen. Microsoft Flight Simulator-functies omvatten:

Levendige en gedetailleerde landschappen – Dompel jezelf onder in de uitgestrekte en mooie wereld die onze planeet is met meer dan 1,5 miljard gebouwen, 2 biljoen bomen, bergen, wegen, rivieren en meer.
Een levende wereld – De aarde is levendig en verandert voortdurend, net als de wereld van Microsoft Flight Simulator, inclusief live verkeer, realtime weer en dieren.
Zeer gedetailleerde vliegtuigen – Verbeter je pilootvaardigheden in verschillende vliegtuigen, van lichte vliegtuigen tot commerciële vliegtuigen met uitgebreide vluchtmodellen. Elk vliegtuig bevat zeer gedetailleerde en nauwkeurige cockpits met realistische instrumenten.
Nieuw checklistsysteem – van pro tot beginner, schaal uw niveau van volledige handleiding tot volledige assistentie met interactieve en gemarkeerde instrumentbegeleiding en checklist.
Dynamisch weer – Met de nieuwe weermotor kunnen gebruikers de live-weermodus inschakelen om real-time weer te ervaren, inclusief nauwkeurige windsnelheid en -richting, temperatuur, vochtigheid, regen en meer.
Nieuwe dag- en nachtmotor – Ervaar de vlucht op elk moment van de dag of het jaar, met nachtelijke VFR, visuele vluchtregels en navigatie.
Aerodynamische modellering- Een state-of-the-art fysica-engine met meer dan 1.000 bedieningsoppervlakken per vliegtuig zorgt voor een echt realistische ervaring.

Drie edities van Microsoft Flight Simulator
Ontdek dit alles en meer met een van de drie edities van Microsoft Flight Simulator.

De Microsoft Flight Simulator Standard Edition ($ 59,99 USD) bevat 20 zeer gedetailleerde vliegtuigen met unieke vluchtmodellen en 30 handgemaakte luchthavens. De Standard Edition is vanaf de eerste dag beschikbaar met Xbox Game Pass voor pc (bèta).
De Deluxe-editie ($ 89,99 USD) omvat alles van de standaardeditie van Microsoft Flight Simulator plus 5 extra zeer nauwkeurige vliegtuigen met unieke vluchtmodellen en 5 extra handgemaakte internationale luchthavens.
De Premium Deluxe Edition ($ 119,99 USD) omvat alles van Microsoft Flight Simulator Standard Edition plus 10 extra zeer nauwkeurige vliegtuigen met unieke vluchtmodellen en 10 extra handgemaakte internationale luchthavens.
Naast de digitale versies zal Microsoft Flight Simulator via Aerosoft als disc-versie voor de detailhandel verkrijgbaar zijn in Europese winkels. Bezoek de Aerosoft-website voor meer informatie over deze retail disc-versies in Europa.

Uw vloot van vliegtuigen en gedetailleerde luchthavens van welke editie u ook kiest, ze zijn allemaal beschikbaar op de lanceringsdag, evenals toegang tot de voortdurende inhoudsupdates die voortdurend zullen evolueren en het vluchtsimulatieplatform zullen uitbreiden. Bestel vandaag nog!

LUCHTHAVENS

VLIEGTUIGEN

Of je nu nieuw bent in vluchtsimulatie of een luchtvaartprofessional bent, de lucht roept je op in Microsoft Flight Simulator.